Алма бәліші, жылдам нан Новости
Алма бәліші, жылдам нан

Бұл ылғалды, тәтті ролл торты, тағамдарды немесе таңғы асты тамаша етеді, және бұл 5-тен 7 күн

ішінде сыйлықты ең тамаша етеді. Бұл жерде кез келген фирма құрылымды-салыстырмалы тарт

алмасы әдемі болып табылады. Тоғыз ауыстырылмайтын аминқышкылдарын қоса отырып жеңіл

сіңетін ақуызды көпіртіңіз.

толығырақ:

май | әмбебап ұн | пісіру ұнтақ | даршын | имбирь | кардамон | ас содасы | қалампыр қанты |

жұмыртқа | лимон | тұз | рапс майы | сірне | алма

Қуыруға арналған тұздалмаған сары майға,

6-1 / 2 унция. (1-1 / 2 кесе қосу 2 шай қасық .) Барлық мақсаттағы ұн; таба үшін көбірек

1-1 / 2 шай қасық. пісіруге арналған ұнтақ

3/4 шай қасық. жер даршын

1/2 шай қасық. жер зімбір

1/2 шай қасық. жер кардамон

1/4 шай қасық. ас содасы

жер қалампырдың шымшымы

2/3 тостаған түйіршіктелген қант

бөлме температурасында 2 ірі жұмыртқа,

2 шай қасық. ұсақ үгітілген лимон қабығын

3/8 шай қасық. ас тұзы

1/2 тостаған рапс майы

2 шай қасық. сірне

1 үлкен тарт алма (шамамен 8 унция.), Мұндай Гренни Смит, Пинк Леди немесе Бал Сергектің

аршылған, өзекшесі және үгітілгені (1 1-1 / 4 кесе) ретінде

1/4 кесе (жүрек сорасы ) жарылған қарасора жұмыртқалары.

Сызықты пештің ортасына қойыңыз және оны 350 ° F-қа дейін жылытыңыз. Ұннан кез келген

артық заттарды алу үшін, 8х4 дюймдік елгезерден өткізу.

Орта ыдысқа ұн, көпсіткіш, даршын, зімбір, кардамон, сода және қалампырды бірге көпіртіңіз.

Үлкен кеседе қантты жұмыртқа, лимон қабығын және тұзды түсі ақшыл сары болып, қанты қанты

ерімегенше қоспаларды бірге , 1-ден 2 минутқа дейін көпіртіңіз. Майды және сірне қоспасын

қосып, тегіс болғанға дейін араластырыңыз. Силикон шпательін пайдалана отырып, алма және

ұрықтарды араластырыңыз. Жұмыртқа қоспасына құрғақ қоспаны араласпай тұрғанда қосыныңыз.

Қамырды дайындалған табаққа құйып, қоспаның деңгейін анықтап , қарсы табаны басу.

275
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно