Алма-пиязы және дәмді қуырылған шұжық

Алма бәліші, ыстық қыша, қызыл бұрыш және түс, қытырлақ, ірімшік, тығыздық пен жарқын дәм

қосыңыз.

толығырақ:

қуырылған шұжық | тәтті бұрыш | алма | крем | зәйтүн майы | Дижон қыша | жалпақ жапырақты

ақжелкен | кешкі ас роллы | пияз | Чеддер

1 шай қасық қосымша зәйтүн майы

1 үлкен тәтті пияз, жартыға бөлінген және жұқалап кесілген болу

1/2 орта қызыл бұрыш , төртбұрышты туралған

1 шағын Granny Smith алмасы , төртбұрышты туралған

3 шай қасық астық Дижон қыша

1 шай қасық қаймақ

1 шай қасық туралған жаңа піскен ақжелкен

4 қуырылған шұжық

4 Крендель орамалар немесе басқа қатты ролл, сплит

4 унция. Ақ өткір Чеддер ірімшігі, өрескел үгітілген (шамамен 2 кесе)

жоғары бройлер және жылы бройлер тірекке шамамен 6 дюймді қойыңыз.

Орташа отта 12-дюймдік таяз ыдыста майды қыздырдыру. Оған пиязды қосып, жұмсарғанша

шамамен 5 минутқа дейін араластыра қуыру. Бұрышты қосып және пиязды аздап шамамен 4

минутқа дейін қуыруды жалғастырыңыз. Алма, қыша, қаймақ және ақжелкен қосыңыз. Оттан

шығарып, қақпағымен жауып, жылы ұстаңыз.

Фольга қарашұбар парағына орап, қызарып және толық піскен дейін, бір рет 2-ден 4 минутқа

дейін бұрап, сорпадан бәрін шығарып алыңыз. Табаққа көшіріңйз. Табадағы фольганы алып

тастаңыз.

Орамды табаның кесілген жағына қойыңыз және жеңіл-желпі қуырылғанға дейін пісіріңіз. 1-2

минут ішінде орамның шыңында қалдырылған ірімшікті ерімей тұрғанда қуырыңыз.Орамның

шыңымен шұжықтың шыңы табетті ашырады.

283
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно