Рициарелли

15 ғасырда Сиена айналасында өсіп тұрған бадам жаңғағынан жасалатын

печенье. Ол ауызға барғанда тез еритін, бірақ жақсы шйналады. Бетіндегі ақ

ұнтақтар печеньеге түр келтіріп тұрады, жәнеде бұл диета ұстап жүргендерге

өте пайдалы.

Толығырақ: бадам ұн, түйіршіктелген қант, кондитерлік қант, апельсин,

ақуыз, бал, таза бадам сіріндісі, таза ваниль сығындысы

• 3-3 / 4 кесе (мысалы, Bob Қызыл Mill сияқты) бадам тағам ұны

• 3/4 тостаған түйіршіктелген қант

•4 унция. (1 тостаған) кондитерлік қант

• ұсақ 1 үлкен апельсин қабығы ұнтақталған

•бөлме температурасындағы 3 ірі жұмыртқаның ақуызы

• 1-1 / 2 тостақ бал

• 1/2 шай қасық. таза бадам сіріндісі

• 1/4 шай қасық. таза ваниль сығындысы

4 үлкен пісіру парағына пергамент қағазын қойыңыз. Бір ыдысқа бадам

ұнын салып қолмен бөліктерден ажыратыңыз. Содан кейін түйіршіктелген

қант, 1\2 стақан кондитерлік қант, апельсин қабығын қосып араластырыңыз .

Орташа тостаққа ақуызды салып миксермен жақсылап араластырыңыз.

Қалақтың көмегімен ақырындап акуызды ұнға қосыңыз. Бал және

сығындыларды қосып жақсылап араластырамыз. Қамыр қатты әрі жабысқақ

болып шығады.

Қалған 1\2 стақан кондитерлік қантты орташа ыдысқа саламыз. Қамырды

дөңгелек етіп илеп, оны пісіру парағына салыңыз. Қамыр дөңгелек болғанша

қайталай беріңіз. Бір параққа 12 дөңгелек шығарыңыз. Әрбір дөңгелекті

қантқа салыңыз. Печенье 1-2 сағаттай тұру керек.

Тұрғыны пештің ортасына қойып, 325С та қыздырыңыз. Бір парақтан

печеньені пісіреміз. Үстіңгі жағы қытырлап, сары түске айналғанша 12

минуттай пісіріңіз. Парақты алып толықтай суығынша қойып қойыңыз.

Үстіне қант сеуіп, үстелге қойыңыз.

347
Қожабаева Балжан
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно