Паста тұздығындағы сыр қосылған салат

Толығырақ: макарон өнімдері, майонез, қаймақ, айран, фузили макароны,

жасыл пияз,сарымсақ, аскөк, рикотта, шпинат.

• 1/2 тостаған майонез (үй немесе дүкен сатып алған)

• 1/2 стакан қаймақ

• 1/2 тостаған іркіт,

• 1/4 тостаған жұқалап кесілген жасыл пияз

• 1 туралған жас аскөк

• 2 шай қасық. туралған сарымсақ (2 орта қалампыр)

• 2 шай қасық. туралған пияз

• 2 шай қасық. жаңа піскен лимон шырыны

• тұз және жаңадан үгітілген қара бұрыш

Мұндай fusilli, радиккио немесе cavatappi ретінде 1 макарон өнімдері,

• 1/4 тостаған жұқалап кесілген Scallions, ақ және ақшыл жасыл бөліктері

(шамамен 3)

• 3 унция. рикотта Salata, өрескел үгітілген (шамамен 3/4 тостаған)

•4 унция. шпинат жапырақтары, (4 кесе) қажет болған жағдайда, кесіліп

жуып және кептірілген сабақтарынан.

Іркіт жасау үшін, алдымен майонез, қаймақ, іркітті бір ыдысқа салып

араластырамыз. Жасыл пияз, сарымсақ ,аскөк, лимон шырынын қосып қайта

араластырамыз. Дәміне қарап тұз бұрыш қосамыз.

Кәстрөлге тұзды су құйып қатты отта қайнатамыз, артынша макаронды

салып пісіреміз. Макаронды алып, салқын суыдн астына қоямыз. Макаронды

үлкендеу ыдысқа салып , тұздықты салып бетін жауып қойыңыз. Жазыл пияз,

ірімшік, және шпинат жапырақтарын салыңыз.

Кеңес:

Сіз тұздықты бірнеше сағат алдында істеп қойсаңыз болады. Тұздықты

полиэтилен қағазына орап қойып, тоңазтқышта сақтасаңыз болады. Бірақ

тұздықты макарон өнімдерін үстелге қойған кезде қосыңыз.

235
Қожабаева Балжан
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно