Шие қызанағынан және насыбайгүл салатынан жасалған пицца

толығырақ:

Моцарелла | зәйтүн майы | бальзамды сірке | сарымсақ | кошерлік тұз | Қара Бұрыш | шие

қызанақ | райхан | белсенді құрғақ ашытқы | Жалпы мақсаттағы ұн

1 фунт пицца қамыр

1-1 / 2 өрескел туралған Моцарелла ірімшігі (немесе Scamorza)

2 шай қасық қосымша зәйтүн майы

2 шай қасық бальзамды сірке

1 қалампыр сарымсақ, майдаланған

Тұз және жаңа ұнтақталған қара бұрыш

6 унция. жартыға бөлінген сары шие қызанақ,

6 унция. жартыға бөлінген қызыл шие қызанақ,

жұқа ұзыншалап 1/2 тостаған еркін оралған жас райхан жапырақтары.

Отыз минут пісіру алдында, пешті 500 ° F та жылытыңыз. Кем дегенде 30 минутқа тұмшапештің

төменгі сөресіне пиццаны қойып, қыздырыңыз.

Себілген ұнның бетіне, қамырды 2 данаға бөліп және шар түрінде кесу . 1 орам қамырды 10- 11-

дюймге 3/8 дюймдік қалыңдықпен айналдырау. Қатты уатылған пицца қалдығын көшіру. Біркелкі

анықтап,қуырылған жарты моцарелланы тарату. Қоңыр түсті және қытырлақ болғанға дейін,

пицца қоюға арналған тастың үстіне пиццаны 8 ,12 минутқа қойыңыз.

Сонымен қатар, бір винегр жасауға ыдысқа май, сірке суын, және сарымсақты көпірту. Тұз бен

бұрыш қосып дәмдеңіз. қызанақ және сары қызыл шие қосып араластырыңыз.

Пицца піскен кезде , қатты дискіге орналастыру. Қызанақтың әрбір жоғарысының жартысын,сірке

және базиликпен топтастыру . сосын бірден ұсыныңыз.

Басқа ингредиенттермен екінші пиццаны жасаңыз.

205
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно