Қуырылған Қызыл Бұрыш дәмі бар Тоқты және ірімшік қойынан жасалған Бургерлер

Мұнда жаңа піскен қос ешкі ірімшік дозасымен, ішінде гамбургердің исі бар қалташа және дәмі

тоқашқа жағылған крем секілді спрэд бар. Гамбургерге жұмыртқа және нан үгіндісі, оны ылғалды

сақтауға көмектеседі.

толығырақ:

шығыстық қуырылған қызыл бұрыш | ешкі ірімшігі | каламата зәйтүн | жер қой | жалпақ

жапырақты ақжелкен | сарымсақ зәйтүн майы | ИЖТМ | лимон | пияз | жұмыртқа | печенье |

гүлшетен | кошерлік тұз | Қара Бұрыш | өсімдік майы | кешкі ас роллы | салат майы.

4 унция. құрғатылған шығыстық қуырылған қызыл бұрыш, құрғатылған,жеңіл шапалақтап

(шамамен 1/2 тостаған) және ірі туралған сүйексіз 8 каламата зәйтүні

1 орта сарымсақ қалампыр,

1 шай қасық туралған жаңа піскен ақжелкен

2 шай қасық қосымша зәйтүн майы

8 унция. бөлме температурасында, балғын ешкі ірімшігі,

1 шай қасық майдалап туралған жалбыз

1/2 шай қасық ұсақ үгітілген лимон қабығы

1 фунт жер қой

1/4 тостаған ұсақ туралған тәтті пияз

1 үлкен жұмыртқа, араластырылған

2 шай қасық дөрекі жаңа піскен нан үгіндісі

1 шай қасық. майдалап туралған жаңа піскен гүлшетен

Кошерлік тұз және жаңадан үгітілген қара бұрыш

Қуыруға арналған өсімдік майы,

4 пияз ролл, сплит және қуырылған 4 жапырақ май салаты

Өрескел қою тағамға, қызыл бұрыш импульс, зәйтүн, сарымсақ, ақжелкен және зәйтүн майын

қосып, 15-тен 20 орта секундына койып қойыңыз.

Үлкен ыдысқа ешкі ірімшігін, жалбыз және лимон қабығын араластырыңыз. Шағын ыдысқа

қоспаның шамамен төрттен бір бөлігін салып қойып, бөлме температурасында сақтаңыз. Ешкі

ірімшік қоспасын фирмада үлкен ыдысқа қалдырып , 10-нан 15 минутқа дейін қалдырып

суытыңыз.

Қой, пияз, жұмыртқа, нан ұнтағы, гүлшетен, 1/2 шай қасық тұз және 1/2 шай қасық ешкі ірімшік

салқындатылған қоспа бұрышын косып, жақсы үйлесіп, ешкі ірімшігінің шағын даналары

езілгенше қолмен араластырыңыз. 4-дюймдік формадағы пирожкилерді табаққа беру. Таяз

шегінісін жасау үшін 3 саусақпен төмен әрбір пирожкилердің ортасын басыңыз, пластикалық

қаптамамен еркін қаптап , кем дегенде 20 минуттан 3 сағатқа дейін мұздатқышқа салыңыз.

153
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно